Tuesday, January 25, 2011

baru 3 hari..

Seminggu balik umah, hari baru boleh buka tenet..ni pon curi-curi buka kat opis sebab bos, master semua takde, staf len pon tngah breakfast..semuanya sebab computer kesayangan rosak tak terbaiki-baiki lagi..habisla sayur, buah kat kebun aku tu tak terjaga..bandar pon tak terjenguk..kalahla election aku nanti nak jadi mayor..huhu..
Hari ahad 23/1/2011 aku start chambering kat kelantan..

1st day- takut, risau, cuak nak start chambering..takut kalau master tanye yang benda yang aku tak ingat..dahla memang boleh dikatakan dalam 90% apa yang aku belajar dulu aku dah tak ingat..

2nd day- Masih risau tapi ada sikit rasa malas..dalam otak dah mula terfikir, betulke aku nak wat chambering ni?

3rd day- sungguh-sungguh aku malas nak p firm tempat aku wat chamb.Pagi-pagi aku dah gitau mak aku, kan best kalau aku cepat-cepat dapat keje tetap..huhu..tak payah wat chambering..bagusnya mak aku, apa aku cakap mesti dia setuju..

Ya Allah, aku mohon agar aku cepat dapat keje..tak kisahla kat mana, asalkan kerja yang dapat gaji bulan-bulan..bolehla aku tolong mak ayah dan keluarga aku.

(hmm..berbelit-belitla kamu ni..hari tu kata kononnya resign sebab terbuka hati nak chambering..tapi tiba-tiba kata tak syok pulak..huhu..)

2 comments:

  1. camna cham?ok x? hehehe

    ReplyDelete
  2. huhu..baru 4 hari, tak leh decide lagi best ke tak..

    ReplyDelete

i thank u...